La fântâna dorului

Ediția a V-a, 2023

Invitație festival:

Festivalul – Concurs ”La fântâna dorului” , ediția a V-a, se derulează în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, fiind inclus în CAEJ nr. 12292/19.12.2022, poziția 8.

Regulamentul festivalului poate fi consultat aici:

În cadrul acestui proiect județean ne dorim să promovăm frumusețea folclorului românesc prin cântec, dans popular și obiecte decorative tradiționale, să valorificăm talentul și aptitudinile artistice ale copiilor prin stimularea spiritului competițional.

Înscrierea participanților pentru secțiunile I, II și III se va face până la data de 5 mai 2023 prin completarea Fișei de înscriere și al Acordului de parteneriatu și transmiterea acesteia pe adresa de e-mail: la_fantana_dorului@yahoo.com.

Descărcați fișa de înscriere:

Descărcați acordul de parteneriat:

Grup ţintă: – elevii claselor pregătitoare -XII

Data de derulare a activităților: – 12 mai 2023

Secțiuni:

Secțiunea I: Artă vocală și instrumentală – participare directă

  • Muzică vocală – solist vocal, grup/ ansamblu vocal
  • Muzică instrumentală

Secțiunea a II-a: Artă coregrafică – dans popular, participare directă

  • Traditional
  • Etnic

Secțiunea a III-a : Artă decorativă, participare indirectă

  • lucrări realizate manual – elemente decorative cu motive populare și cusături populare (componente ale costumului popular, țesături, trăistuțe, împletituri din sfoară, ștergare, brățări, coliere, vase din ceramică etc )

Nu se percep taxe de participare.

Informații suplimentare pot fi obținute de la coordonatorii concursului pe adresa de e-mail la_fantana_dorului@yahoo.com și de pe bloggul concursului.